5 Simple Statements About ξενοδοχεια κυπαρισσια Explained

Wiki Article

Ποιοί είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι κατοικίας για διαμονή στην περιοχή Κυπαρισσία?

Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».

Εξερευνήστε περισσότερες εξαιρετικές επιλογές διαμονής στο Κυπαρίσσι, ξεκινώντας με ξενοδοχεία με πάρκινγκ.

Το Κυπαρίσσι, εκτός από άριστα στη φυσική ομορφιά και στο ήθος των κατοίκων του, παίρνει άριστα με τόνο και στην καθαριότητα, κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τον ταξιδιώτη.

Το γράφημα δείχνει τα ποσοστά για ενοικιαζόμενες κατοικίες σε κάθε κατηγορία τιμής.

Με πάρκινγκ. Σε πολύ βολική τοποθεσία. Ευγενέστατο προσωπικό.Όλα ήταν άψογα!!

Είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός αν θέλετε να αποφύγετε τον μαζικό τουρισμό και τα πλήθη.

Φανταστικό το τοπίο. Το δωμάτιο ήταν δίπλα στη θάλασσα.

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Ιδανικός προορισμός για αυτούς που ψάχνουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές μακρυά από φασαρία.

Υπέροχο μέρος για ήσυχες διακοπές.Φουρνος,σούπερ μάρκετ, ταβέρνες,ήταν όλα λίγα μέτρα από το δωμάτιο μας.Η αξιολατρευτη ιδιοκτήτρια κ.Λιτσα μας υποδέχτηκε με πολύ αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πρώτη εντύπωση.Ευγενικη και πάντα χαμογελαστή,μας ξενάγησε στο δωμάτιο.Πεντακαθαρο,τεράστιο, υπάρχει μεγάλο ψυγείο το οποίο είχε μέσα κρύα νερά και αναψυκτικά.

Ως απάντηση, έγιναν προσπάθειες διατήρησης για την προστασία των εναπομεινάντων κυπαρισσιών από την υπερβολική click here συγκομιδή.

Βρίσκεται στον Νομό Λακωνίας, στο Μυρτώο Πέλαγος. Αποτελείται από τρεις οικισμούς. Φτάνοντας στο Κυπαρίσσι θα συναντήσετε τον οικισμό της Βρύσης, παρακάτω είναι η Παραλία και στα αριστερά της Παραλίας είναι η Μητρόπολη ( όπου βρίσκεται η αντίστοιχη εκκλησία ) .

Μπορούν τα κυπαρίσσια να καλλιεργηθούν εκτός υγροτόπων;

Report this wiki page